Intimvask

ALVA’s intimvask-produkter bruges til den daglige vask i de intime områder. Det er vigtigt at bruge de rigtige produkter for ikke at forstyrre hudens naturlige pH-balance og fjerne beskyttende fedtstoffer. Ved at bruge ALVA’s produkter bevares den gode balance i intimområdet.

Vælg den rigtige intimsæbe

Når du skal vælge intimsæbe, bør du vælge en sæbe, som har en pH-værdi på 4. Din krop har en naturlig pH-værdi på 5,5, men det intime område er anderledes. Derfor bør du gå efter intimprodukter med en værdi på 4. Brug af almindelige sæber, shower gel og shampoo vil ofte forstyrre den intime balance og kan føre til irritation og svamp. Vand har en pH-værdi på omkring 7, og kan ligeledes virke hårdt på de intime områder.

Daglig intimvask – skånsomt og mildt

ALVA Intim Wash og ALVA Intim Mousse er intimprodukter bestående af milde sæber, der er tilpasset din sarte hud i underlivet og sikrer, at intimområdet ikke bliver irriteret eller udtørret. ALVA intimprodukter er tilpasset dig og din krop, så du kan føle dig helt tryg ved din intime hygiejne.

Sådan bruger du intimsæbe

Du bruger intimsæbe udvendigt i intimområdet, som du bruger en almindelig sæbe. Når du sæber dig ind med fugtede hænderne eller en våd klud, skummer sæben op og blødgør huden. Skyl sæben grundigt af og nyd den friske og rene fornemmelse.