Intimpleje

ALVA’s intimpleje er til den daglige pleje af det intime område. Det kan være, når huden er irriteret, hvis der er brug for at blive frisket op eller hvis huden er tør og har brug for fugt. Med ALVA’s Barrier Creme, Intim Deo og Intim Gel har du den perfekte kombination til den daglige pleje af det intime område.

PRODUKTER TIL INTIMPLEJE

Som kvinde er det vigtigt at vide, at det intime område kræver særlig pleje i forhold til resten af din krop. ALVA’s produkter til intimpleje er derfor udviklet med lav pH-værdi, som matcher dit intime område, så du kan bevare din intime bakterieflora i balance og forebygger gener.

ALVA Barrier Creme

ALVA Barrier Creme er en intimcreme, der blødgør og plejer din sarte og irriterede hud og kan bruges på små rifter. Cremen er vegansk, uden parfume og dermatologisk testet. Certificeret af Astma-Allergi Danmark.

ALVA Intim Deo

ALVA Intim Deo er vegansk og kan bruges dagligt. Den har en lav pH-værdi og beskytter mod sved i intimområdet.

ALVA Intim Gel

ALVA Intim Gel er en effektiv vegansk fugtgiver, som både modvirker tørhed og bevarer den naturligt fugtbalance i intimområdet. Påfør gelen efter vask og gentag efter behov.

ALVA Intim Gel kan i øvrigt bruges som glidecreme.

ALVA Menstrual Pain Relief Patches

Varmeplastre, der virker lindrende på menstruationssmerter og ubehag. Plastrene producerer naturlig varme, når de kommer i kontakt med huden, og giver konstant varme på huden i 8 timer.

Plastrene virker smertelindrende ved hjælp af de termoaktive stoffer (jernpulver og aktivt kul).