Intimservietter

ALVA’s intimservietter er veganske med en lav PH-værdi og er uden parfume. Intimservietterne kan bruges efter behov til skånsom intimhygiejne. Servietterne vasker, renser og virker fugtgivende i intimområdet.
Det er nemt at have en serviet med på vejen, hvis man får brug for det i løbet af dagen!

Du kan vælge ALVA’s intimservietter pakket enkeltvist, som er lette at have med i lommen eller skuldertasken, eller i en pakke med 20 stk.

Sådan anvender du intimservietter

Du anvender ALVA intimservietter dagligt eller efter behov, når du trænger til at blive frisket op i den intime zone. De kan fx anvendes til intimpleje i forbindelse med menstruation i forbindelse med tamponskifte eller toiletbesøg. De giver en både frisk og ren fornemmelse i intimområdet og er med til at opretholde en naturlig balance.

Intimservietter er gode på farten

Intimservietter er praktiske og lette at benytte, hvilket gør dem gode at have med på farten, når du har brug for hurtig intimpleje. De er gode at have i tasken, hvis der opstår et behov for intim opfriskning. De milde renseservietter både vasker, renser og giver en fugtende følelse.

Veganske og dermatologisk testet

ALVA’s intimservietter er veganske og naturligvis dermatologisk testede, så du trygt kan benytte dem på i intimområdet uden gener.