Velkommen til ALVA

Et intimplejeunivers for kvinder, der tilbyder et bredt sortiment af danskproducerede og parfumefri produkter, udviklet til brug i intimområdet. Ud over at hele serien er vegansk, er de fleste af vores produkter mærket med Den Blå Krans, der er Astma-Allergi Danmarks allergimærkning, så selv dig med den sarteste hud, kan anvende vores produkter. Velkommen til dit nye intimplejeunivers!

Ikon af en gren med 3 blade

Hvorfor ALVA?

Det er vigtigt, at du ikke bruger almindelig sæbe eller bodyshampoo i intimområdet, da det kan forstyrre hudens naturlige pH-balance, forårsage irritation og fjerne beskyttende fedtstoffer. Anvender du derimod produkter, der indeholder mælkesyre og har en pH-værdi, som svarer til den naturligt lave pH-værdi i intimområdet, bliver det lettere at opretholde den gode balance.

Vi har udviklet ALVAs intimplejeserie nænsomt, så alle produkterne efterlever dette. På den måde kan du trygt anvende vores produkter og bevare din naturlige bakteriebalance.

Rene og skånsomme produkter

Produkterne fra ALVA er udviklet ud fra filosofien om, at du med tryghed skal kunne anvende dem i din daglige hudplejerutine, uden at bekymre dig om, at der opstår ubalance i det sarte intimområde.

Intimvask

ALVA’s intimvask-produkter bruges til den daglige vask i de intime områder.

Intimpleje

ALVA’s intimpleje er til den daglige pleje af det intime område.

Intimservietter

ALVA’s intimservietter er veganske med en lav PH-værdi og er uden parfume.

Intimbarbering

ALVA’s intimbarberings-produkter giver en silkeblød barbering i intimområdet

Vores sortiment

Gå på opdagelse i vores store sortiment