PH-værdi spiller en afgørende rolle i opretholdelse af den naturlige balance i dit underliv, men ved du egentligt, hvorfor? Vi har gjort det nemt for dig ved at samle de væsentligste pointer her!

PH-værdi er en måde, hvorpå man måler, hvor surt/basisk noget er. Din krop har forskellige surhedsgrader, og opretholdelsen af disse spiller en afgørende rolle for kroppens tilstand.  Underlivet er ingen undtagelse, hvor pH-værdien helst skal ligge mellem 3,5-4,5.

Dit underliv er fyldt med naturlige bakterier som eksempelvis mælkesyrebakterier, der er med til at beskytte det sarte intimområde. Disse bakterier trives udelukkende i et miljø med den helt rigtige pH-værdi, og de vil forsvinde, hvis der opstår ubalance. Hvis den naturlige pH-værdi generes, risikerer man, at der opstår forstyrrelser i bakteriebalancen, hvilket ofte vil medføre ubehagelige gener som kløe, svulme og lugt.

Det er derfor enormt vigtigt, at du ikke bruger almindelig sæbe eller bodyshampoo i underlivet, da det netop kan forstyrre hudens naturlige pH-balance. Alle ALVAs intimplejeprodukter er udviklet specifikt til intimområdet, så du trygt kan anvende alle vores produkter uden at bekymre dig om at skabe forstyrrelser. Læs meget mere om, hvordan vores produkter kan afhjælpe specifikke problematikker med underlivets pH-værdi her.