Din krop har brug for pleje både indvendigt og udvendigt for at sikre balance og stabilitet af hudens sundhed. For de fleste er det en helt naturlig del af hudplejerutinen at vaske og pleje huden på kroppen, men mange glemmer vigtigheden i intimplejen.

For at opretholde en god bakteriebalance i dit underliv, er det utroligt vigtigt, at du inkorporerer en god rutine med de rigtige produkter. Dette kan du eksempelvis gøre ved at anvende ALVA Intim Wash/ALVA intim Mousse til din daglige vask eller ALVA Intim Shave Gel til din intimbarbering.

ALVAs intimplejeserie er netop udviklet ud fra det formål, at det skal være nemt for dig at gøre intimplejen til en del af din daglige rutine. Alle vores produkter er veganske, parfumefri og produceret med den rigtige pH-værdi, så du ikke skal bekymre dig om at sætte dig ind i indhold og ingredienser.

Vores serie omfatter en bred vifte af produkter, der afhjælper forskellige problematikker til en pris, hvor alle kan være med. Skynd dig at komme i gang med den gode rutine – Dit underliv vil takke dig!